Draaibanken

Doosan

harrison-400Vrije vormen, denk aan bijvoorbeeld gebolleerde assen, of kleine serie’s, kunnen met behulp van de computer geprogrammeerd worden. Normale vormen kunnen bij kleine aantallen conventioneel worden uitgevoerd.

Deze draaibank wordt ingezet voor enkelstuks en kleine serie’s tot zo’n 20 stuks. De maximale werkstukafmeting voor korte werkstukken is Ø400 bij ca. 150 mm. Werkstukken tot een lengte van ca. 1000 mm mogen een diameter hebben van ca. Ø250 mm.

Dit is de Colchester 1460 XT deze draaibank word gebruikt voor de kleinere tot middel grote serie`s en is uitgerust met een CNC-Besturing

Deze Colchester is de eerste machine die het bedrijf vlak na de oprichting nieuw heeft aangeschaft. En tot op de dag van vandaag is deze draaibank in gebruik. Vaak wordt deze bank gebruikt voor spoedklusjes en kleine aanpassingen, zodat de teach-in draaibank niet onderbroken hoeft te worden. Bij grote drukte wordt deze bank ook ingezet voor de normale productie.

bridgeportromibridgeportromiDe Bridgeport Romi is een CNC draaibank. Deze bank wordt ingezet voor seriedraaiwerk van ca. 20 stuks of meer. De werkstukafmetingen zijn Ø200 x 400 mm.

Est Ticino

Deze draaibank word gebruikt voor zware en lange werkstukken. Deze draaibank is volledig omgebouwd naar een CNC draaibank.

machines foto3C

Wilt u meer informatie?

Neem contact op