Boorindustrie

CPJ Techniek beschikt over uitgebreide expertise in de boorindustrie, een sector die verschillende specialisaties omvat. Binnen deze industrie onderscheiden wij onder andere de Olie- en Gasindustrie, Geothermie, Horizontale en Verticale Boringen en Boorfundatie.

Onze specialisatie ligt in de diversiteit van connecties en materialen die inherent zijn aan deze branche. Oorspronkelijk lag onze focus primair op de olie- en gasindustrie, waar we waardevolle ervaring hebben opgedaan. Deze verworven kennis en technische vaardigheden zijn vervolgens succesvol toegepast binnen de bredere context van booractiviteiten.

Met name in de olie- en gassector hebben wij ons bekwaamd in het begrijpen en hanteren van complexe connecties en materialen die kritisch zijn voor veilige en efficiënte operaties. Deze kennis heeft als basis gediend voor onze betrokkenheid bij andere facetten van de boorindustrie, waar vergelijkbare uitdagingen en vereisten spelen.

Onze betrokkenheid bij de boorindustrie weerspiegelt onze toewijding aan technische uitmuntendheid en innovatie. Het vermogen om over te stappen van de ene specialisatie naar de andere getuigt van onze flexibiliteit en onze inzet om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de diverse uitdagingen binnen deze veeleisende en belangrijke sector.

SMFR Fabrication & Repair

SMFR was in het verleden ons zusterbedrijf. In 2022 hebben wij besloten om dit bedrijf volledig te integreren in CPJ Techniek. SMFR stond bekend om haar volledige specialisatie binnen de boorindustrie. Hierbij waren zij tevens in het bezit van een API Q1-licentie en ISO 9001, waardoor zij gerechtigd waren diverse connecties en onderdelen te produceren volgens de API-normen. Daarnaast mocht CPJ Techniek ook diverse TPS connecties produceren. Hoewel deze eigenschappen zijn opgegaan in de overgang naar CPJ Techniek, behouden wij onveranderd dezelfde kwaliteitsstandaarden die voorheen werden gehanteerd.

De integratie van SMFR in CPJ Techniek heeft geresulteerd in een geconsolideerde aanpak van onze activiteiten. Ondanks de samenvoeging blijven wij trouw aan de hoogwaardige kwaliteit die SMFR kenmerkte. Wij blijven werken conform diverse erkende richtlijnen, zoals API, NS1, NS2 en DSI. Deze toewijding aan gestandaardiseerde kwaliteit weerspiegelt ons streven naar excellentie en onze betrokkenheid om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Hoewel SMFR niet langer als een zelfstandig entiteit bestaat, blijven de kernwaarden en kwaliteitsprincipes die zij belichaamden, essentieel voor onze huidige bedrijfsvoering. Met trots dragen wij deze erfenis voort, terwijl wij continu werken aan het bevorderen van technologische innovatie en het bieden van hoogwaardige oplossingen binnen de boorindustrie en daarbuiten.

Inrichting

Om deze sector op hoogwaardige wijze te bedienen, hebben wij onze werkplaats specifiek hiervoor ingericht. Onze faciliteiten omvatten een uitgebreid assortiment aan geavanceerde machines, waaronder grote frees- en draaibanken, een bucking unit, fosfateerketel, cold roll-instalatie straalkast, alsmede een gevarieerd arsenaal aan meetinstrumenten en kalibraties.

Met deze state-of-the-art uitrusting zijn wij in staat om de complexe vereisten van deze branche adequaat aan te pakken. Onze geavanceerde frees- en draaibanken stellen ons in staat om nauwkeurige en gedetailleerde onderdelen te vervaardigen die voldoen aan de exacte specificaties van onze klanten.

Bovendien beschikken wij over een straalkast om (RVS) connecties te stralen. De variëteit aan meetmiddelen en kalibers die tot onze beschikking staan, bevestigt ons streven naar het leveren van producten die consistent voldoen aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid volgens de diverse standaarden.

Waarom CPJ techniek?
1
Voortdurend op zoek naar de meest geschikte oplossing, streven wij ernaar om onze expertise en toewijding te combineren om de beste resultaten te bereiken.
2
CPJ Techniek onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en creativiteit, waardoor wij in staat zijn om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van onze klanten.
3
We hebben de capaciteit om het volledige spectrum te bestrijken, van engineering tot het uiteindelijke eindproduct, waardoor we een allesomvattende en naadloze oplossing kunnen bieden voor de projecten en behoeften van onze klanten.

Andere branches waar we voor werken

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!