Over ons

CPJ Techniek B.V. Metaalbewerking

CPJ Techniek B.V. is een toeleveringsbedrijf voor diverse takken van industrie. Wij houden ons voornamelijk bezig met verspanende bewerkingen in enkel stuks tot middelgrote seriegrootte in uiteenlopende materialen.

meer informatie

U kunt bij ons terecht voor reparatiewerkzaamheden, nieuw te produceren onderdelen, of de bouw of revisie van complete machines. Bijbehorend MIG/MAG en TIG laswerk behoren ook tot de mogelijkheden, evenals solderen. Meedenken met de klant staat centraal. Actief meedenken in (productie)technisch opzicht blijkt in veel gevallen kostenbesparend te zijn.

Geschiedenis

Het bedrijf “CPJ Techniek” is in 1986 opgericht door Peter de Snaijer. Het bedrijf is gestart in een oude schuur met één draaibank en één freesbank. In de beginjaren werkte Peter één dag per week “voor zichzelf” en vijf dagen per week in loondienst. Deze verhouding veranderde naarmate de klantenkring groeide. Vrij snel na de oprichting was CPJ Techniek een volwaardig bedrijf, wat werk bood aan de eigenaar en het eerste personeelslid. Het machinepark groeide mee.  

meer informatie

Na verloop van tijd bood de oude schuur niet meer voldoende plaats. Daarom is het bedrijf in 1995 verplaatst naar een nieuw aangelegd bedrijventerrein in Winkel. Vanaf dat moment zijn de zaken in een stroomversnelling gekomen. In korte tijd is een modern machinepark opgebouwd, en nam het aantal personeelsleden toe. Een aantal jaren later is het bedrijfspand verdubbeld, om plaats te maken voor nieuwe machines en materiaalopslag. Ook de montageruimte voor de bouw en reparatie van grote machines nam toe. Nadat Peter en zijn gezin in Juli 2008 verhuisd zijn, is er begonnen met de bouw van een nieuw kantoorpand met nieuwe kantine en een stuk bedrijfshal. Eerst moest het huis dat voor het bedrijfspand stond worden afgebroken, waarna er voldoende ruimte was voor een nieuwe uitbreiding. Na een jaar in de kantine ook een kantoor-hoekje te hebben gebruikt is het nu heel luxe en ruim in het nieuwe kantoorpand. In 2014 is CPJ Techniek een B.V. geworden.

SMFR

Het zusterbedrijf van CPJ Techniek is SMFR, dit bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de technische aspecten van de oil&gas industrie. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.smfr.nl