Voedselindustrie

Gedurende vele jaren hebben wij een actieve rol gespeeld binnen de voedselindustrie. Onze klantenkring bestaat uit diverse spelers die zich toeleggen op de verwerking, transport en verpakking van voedselproducten.

Onze eigen productlijn is nauw afgestemd op deze sector. Wij hebben een diepgaande expertise ontwikkeld in het bijzonder op het gebied van voedselverpakking, waarbij we ons met name hebben gespecialiseerd in de diverse sealmethodes. Onze kennis omvat onder andere het vervaardigen van sealplaten en sealbekken, uitgevoerd in een scala aan materialen zoals aluminium, roestvrij staal, toolox, koper en messing.

Parallel aan onze verpakkingsoplossingen hebben wij ook bijzondere producten gecreëerd die inspelen op de specifieke eisen van de voedselindustrie. Deze producten zijn zowel ontworpen voor gebruik in combinatie met robots als voor autonome machines binnen de voedselomgeving. Met daarnaast ook diverse onderdelen voor snijmachines die gemaakt zijn voor het snijden van: groentes, fruit en cacao.

Onze toewijding aan de voedselindustrie wordt gedragen door een diepe betrokkenheid bij de behoeften en uitdagingen van onze klanten. Wij zijn er trots op dat we door de jaren heen een vooraanstaande positie hebben verworven als leverancier van hoogwaardige producten die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit binnen deze cruciale sector.

Waarom CPJ techniek?
1
Voortdurend op zoek naar de meest geschikte oplossing, streven wij ernaar om onze expertise en toewijding te combineren om de beste resultaten te bereiken.
2
CPJ Techniek onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en creativiteit, waardoor wij in staat zijn om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van onze klanten.
3
We hebben de capaciteit om het volledige spectrum te bestrijken, van engineering tot het uiteindelijke eindproduct, waardoor we een allesomvattende en naadloze oplossing kunnen bieden voor de projecten en behoeften van onze klanten.

Andere branches waar we voor werken

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!