Engineering

ENGINEERING

Op het gebied van engineering kunnen wij u ook helpen. Naar aanleiding van uw specifieke wensen ontwikkelen wij voor u het gewenste product, door onze eigen engineeringsafdeling wordt dit mogelijk gemaakt.

Meer

Veel van onze klanten ontwikkelen zelf machines en apparaten. Niet zelden zijn wij betrokken bij deze ontwikkelingen. Samen met onze klanten proberen we technische problemen op te lossen. Nieuwe ideëen kunnen direct omgezet worden in prototypes, waardoor het ontwikkelingstraject snel wordt doorlopen. Als we in een vroeg stadium betrokken worden bij dergelijke ontwikkelingen kunnen we ook op productietechnisch gebied van betekenis zijn. Onze specifieke kennis van metaalbewerkingsmachines stelt ons in staat onderdelen te ontwerpen die in een later stadium goed en goedkoop te produceren zijn. Dit is met name belangrijk voor producten die in grotere aantallen geproduceerd gaan worden. Onnodig ingewikkelde en daardoor dure onderdelen zult u bij ons niet aantreffen. Veel machines hebben een besturing nodig. Onder het motto “schoenmaker houd je bij je leest” besteden wij onze besturingen uit aan HBK 2000, gevestigd op zo’n 200 meter afstand van ons bedrijf. HBK 2000 is een bedrijf van vergelijkbare omvang als ons bedrijf, met dezelfde instelling. Bij complexe machines betrekken wij HBK 2000 al tijdens het ontwerpproces bij onze plannen. Door de letterlijk en figuurlijk kleine afstand tussen de bedrijven verloopt de samenwerking en uiteindelijke montage heel soepel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken?

Neem dan contact op

METEN

Wij beschikken zelf over verschillende soorten meetgereedschappen, zodat wij ook bij reconstructie van producten van dienst kunnen zijn.