Engineering

Bij CPJ Techniek gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Wij bieden ook een uitgebreide engineeringdienst aan, variërend van eenvoudige tekeningen tot complete machines. Onze expertise omvat mechanica, hydrauliek en pneumatiek, waardoor we in staat zijn om oplossingen op maat te ontwikkelen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ontwerp en Aanpassing: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om producten aan te passen of zelfs te reproduceren. Onze engineersafdeling is uitgerust met diverse meetmiddelen en is in staat om met gedetailleerde tekeningen producten intern te produceren volgens uw exacte specificaties.

Onze expertise gaat verder dan alleen machineonderdelen. Wij kunnen complete machines en installaties ontwerpen voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Industriële installaties
  • Productiemachines
  • Prototypes
  • Transportsystemen
  • Hulpmiddelen
  • Matrijzen

Elk ontwerp begint met een diepgaande analyse van maakbaarheid en uw specifieke eisen. Tijdens deze fase houden we rekening met ergonomie en veiligheidsaspecten om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet. Indien besturing nodig is, betrekken we derde partijen om te zorgen voor een naadloze integratie.

Bij het ontwerpen van prototypes voeren we uitgebreide tests uit om het beoogde resultaat te bereiken. Deze resultaten worden vervolgens gebruikt om het uiteindelijke ontwerp te optimaliseren en te verfijnen.

 

Realisatie van ontwerp

Onze engineers maken gebruik van het tekenprogramma Solidworks. Hierdoor kunnen we digitale ontwerpen leveren in de vorm van DWG- en STEP-bestanden. Indien gewenst kunnen we andere bestandstypes leveren in overleg. Hierdoor kunnen diverse CAD/CAM programma’s het 1 op1 overnemen, zodat de diverse onderdelen CNC geproduceerd kunnen worden. Daarnaast stellen wij ook altijd een werktekening op (in PDF) met de benodigde maten en toleranties.

Bij CPJ Techniek zien we onszelf als uw partner in succes. Onze toewijding aan kwaliteit, maatwerk en uitmuntendheid komt tot uiting in elk project dat we aanpakken. Of het nu gaat om het aanpassen van bestaande producten, het ontwerpen van prototypes of het creëren van volledige machines, wij staan klaar om uw visie te verwezenlijken.

Offerte aanvragen voor Engineering

Vraag een offerte aan

Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om uw ideeën tot leven te brengen en samen te werken aan oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Copyright CPJ techniek 2024

Interesse? Neem contact op!